Belgian   |   Danish   |   Dutch   |   French   |   German   |   Italian   |   Polish   |   Portugese   |   Spanish
  Other links in this category
    1.    BCV-kalfsvlees.be

    Site over Belgisch kalfsvlees, met bereidingswijzen en keukentips, informatie over vleesveiligheid en gezondheid, alsmede statistieken over de Belgische rundveestapel.



    2.    Stichting Promotie Kalfsvlees

    Recepten voor lunch en diner, meer informatie over het vlees en specials.



    3.    Consorzio del Prosciutto di Parma

    Consortium van Parmaham. Met historie, productinformatie, recepten, en overzicht van producenten. Site beschikbaar in meerdere talen.



    4.    varkensvlees.be

    Vlaams Promotiecentrum voor Agro- en Visserijmarketing: Vooroordelen en feiten, nutritionele eigenschappen, de delen van het varken, gerechten en een restaurantgids.



    5.    Voorlichtingsbureau Vlees

    Nieuws, informatie en voorlichting over vlees. De site bevat een omvangrijke receptendatabase, waaruit via diverse zoekmogelijkheden recepten kunnen worden geselecteerd.



    6.    De Herdiers van de Ardennen.

    Gilde van de Ardense ham. Met de ontstaansgeschiedenis, een voorstelling van hun boek, en recepten.



    7.    Wildpromotie

    Wetenswaardigheden over wild en wildconsumptie. Een kookboek met wildrecepten, ontwikkeld door gerenommeerde chef-koks van toprestaurants.